Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z bekonem i grzybami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
cebula 5
bekon 4 plastry
majeranek 1/2 pęczka
kotlet wołowy 4
musztarda 2 łyżki
olej 2-3 łyżki
grzyby suszone 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z bekonem i grzybami

Grzyby zalej wodą, po 30 minutach odcedź ( wodę z moczenia zachowaj ) i posiekaj . Mięso umyj, osusz, posmaruj musztardą, posyp grzybami, posiekanymi pieczarkami i liściami majeranku, nałóż bekon. Zwiń roladki, podsmaż z siekaną cebulą na oleju. Zalej wodą grzybową, duś godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 30.11.2011 18:24
pyszne
Naatalia96 23.03.2011 16:28
smaczne
matii6 22.01.2011 17:08
brzmi smacznie,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak