Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę.Boczek w plastry i na połowę.Kiełbasę na plasterki - najlepsza hiszpańska chorizo ale i nasza podsuszana się nadaje/,
Obrać cebulę i czosnek drobno posiekać.Na rozgrzany tłuszcz włożyć boczek i go wysmażyć,włożyć mięso,cebulę i czosnek smażyć do momentu aż szynka straci czerwony kolor.Włożyć chili i pomidory z sosem i kiełbasę- dusić w garnku lub na patelni o grubym dnie.Gulasz dusimy tak długo aż mięso będzie miękkie.Przyprawiamy solą i pieprzem,wierzch posypujemy bazylią.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne ? trzeba spróbowac
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 5
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo dobry:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Rewelacja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę taki zrobić.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jestem pewna, że Twój gulasz smakowałby mi, a boczek fajnie wzbogaca smak.
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    SUPER SPRAWA
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam gulasze :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiego gulaszu jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    gulasz na bogato, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !