Sposób przygotowania

Ugotować opłukane i namoczone grzyby. Wyjąć je i poszatkować; w wywarze ugotować kaszę na sypko. Cebulę obrać, pokroić i przesmażyć razem z poszatkowanymi grzybami. Wymieszać z ostudzoną kaszą manną, wbić żółtka, dodać tartą bułkę i przyprawy. Ubić pianę z białek, połączyć z całością. Masę wyrobić i zapiec w piekarniku, najlepiej w naczyniach porcjowych. Podawać z ziemniakami i sosem śmietanowym lub koperkowym.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zjadłoby się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny pomysł na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koraska30

    SMACZNE!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    ciekawy przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !