Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Stek z masłem ziołowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

stek z rostbefu 2szt 250g
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Stek z masłem ziołowym

w małej misece wymieszać masło z czosnkiem bazylia natką pietruszki doprawić solą i pieprzem przełożyc na folie zwinąc w rulon wstawić do lodówki na 30 aż stężeje Steki obtoczyć w soli i świerzo zmielonym pieprzu mięso smażyć z każdej strony przez 0k 6-7min aż stasnie się ciemno brązowe podawć z masełkiem ułożonym na steku i frytkami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 20.05.2011 10:17
super
noculos 02.08.2010 17:55
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak