Sposób przygotowania

Przygotować ciasto na spód i masę serową wg mojego przepisu- sernik z brzoskwiniami, na wierzchu rozłożyć cząstki mandarynek, lekko je wcisnąć w ciasto, piec 45 minut w temp. 200 stopni, zostawić na około godzinę w piekarniku na termoobiegu w temp. 50 stopni. Po ostudzeniu zalać cienką warstwą galaretki pomarańczowej rozpuszczonej w małej ilości wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Sernik pyszny, tylko mandarynki w ciastach są gorzkie , to i pewnie w serniku też.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubie wszystkie serniki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !