Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar drobiowo-wołowy 1,5 litra
marchew
pietruszka
seler 1/2
kalarepa 1/2
kapusta włoska 1/3
kalafior 1/3
groszzek zielony 1/2 szkl
masło 3 dkg
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa

Warzywa pokroić w paski ,dodać masło ,troszkę wywaru i dusić jak jarzyny będą na pół miękkie dodać poszatkowaną kapustę ,kalafior podzielony na różyczki i groszek. Zalać pozostałym wywarem i gotować do miękkości ,doprawić do smaku i dać zieleninę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak