Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 litra |
marchew | |
pietruszka | |
seler | 1/2 |
kalarepa | 1/2 |
kapusta włoska | 1/3 |
kalafior | 1/3 |
groszzek zielony | 1/2 szkl |
masło | 3 dkg |
natka pietruszki |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 litra |
marchew | |
pietruszka | |
seler | 1/2 |
kalarepa | 1/2 |
kapusta włoska | 1/3 |
kalafior | 1/3 |
groszzek zielony | 1/2 szkl |
masło | 3 dkg |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: