Sposób przygotowania

Wino, wodę, żóltka, szczyptę soli, cukier waniliowy,mąkę wymieszaną z budyniem, oliwę, zmiksować. Białka ubić na sztywną pianę, połaczyć z ciastem, wymieszać. Patelnię smarowac tłuszczem i smażyć cienkie naleśniki. Podawać z bitą smietaną lub innym nadzieniem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super. Szkoda, że nie ma fotki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobra podstawa do innych dan
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podstawa udanego śniadanie- naleśniki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podstawa udanego śniadanie- naleśniki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na piwie robię, a na winie spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy przepi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !