Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym, dodajemy po jednym jaju, kakao, wsypujemy proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy na gładką masę. Blaszkę o wymiarach 21 x 26 cm smarujemy tłuszczem i wylewamy ciasto. Wkładamy do piekarnika w temperaturze 180 C na około 50 minut. W małym garnuszku wkładamy składniki na polewę i gotujemy na małym ogniu, aż do momentu rozpuszczenia wszystkich składników. Gdy ciasto ostudzimy rozprowadzamy na wierzchu ciasta gorącą polewę, po czym odstawiamy do schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetycznie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !