Sposób przygotowania

Masę do tortów zrobić zgodnie z instrukcją wyłożyć na biszkopt. Na masie ułożyć mandarynki i zalać mocno tężejącą galaretką ( jak galaretka będzie za rzadka wsiąknie w masę). Włożyć na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda na pyszne ciacho!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciacho wygląda super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !