Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

matias w cebulce i warzywach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matiasy 400 g
cebula 300 g
seler 200 g
olej 400 ml
Liść laurowy suszony Prymat 3-5 szt
ziele angielskie 5-9 szt

Przepis i sposób przygotowania na: matias w cebulce i warzywach

matiasy wymoczyć w wodzie, cebulę obrać pokroić w pióra, seler w kostkę tak samo marchewkę całość wymieszać dodać wymoczone filety ryby zalać olejem dodać liść laurowy oraz ziele angielskie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak