Sposób przygotowania

Biszkopty kruszymy.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, a następnie wlewamy di biszkoptów- dodajemy miękkie masło i cukier puder- mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Z masy lepimy małe kuleczki- część z nich obtaczamy w kakao wymieszanym z ze zmielonymi orzechami laskowymi, a część w wiórkach kokosowych.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam te kuleczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    spróbuję zrobić takie kuleczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    czasem je robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszniutkie;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !