Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem pudrem do białości można nawet na parze. Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz pianę z białek ubitą na sztywno. Delikatnie wymieszać. Do ciasta można także dodać dowolny zapach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ja tez tak robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mi nigdy nie chce wyjsc, moze z twojego przepisu mi wyjdzie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !