Sposób przygotowania

ogórka obrać umyć i zetrzeć na plastry,posypać odrobiną soli i pieprzu odstawić aż puści sok,wsypać cukru do smaku wymieszać dodać posiekany koperek zalać śmietaną,podawać z ziemniakami jako przystawkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa kombinacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do obiadu
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    my też taką robimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !