Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić. Imbir (kawałek) oskrobać, pokroić na bardzo drobno. Z papryczki chili usunąć nasiona, miąższ pokroić. Papryczkę, imbir i cebulę dodać do mielonego mięsa, do masy dolać sosu sojowego, wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Ryż zalać zimną wodą, odstawić na pół godziny. Z mięsa uformować pulpety, obtaczać je w ryżu. Pulpety ugotować na parze. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Musi być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie pulpeciki muszą być pycha, uwielbiam ryż :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !