Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 1 sztuka
kapusta pekińska 60 dag
ser żółty 15 dag
majonez 3 łyżki
sól 3 szczypty
pieprz 1 szczypta
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej.

Kapustę i paprykę pokroić na większe kawałki.
Ser zetrzeć na tarce jarzynowej.Dodać sól, pieprz i oliwe.
Wszystko wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 31.03.2011 11:03
pysznie
Krystyna32 19.02.2011 10:17
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak