Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wyciać serca. Z pozostalosci ciasta zrobić rulon i ulozyc na sercach jako rant. Zeby serca byly plaskie po upieczeniu, wstawiajac je do piekarnika przekuwamy je w kilku miejscach widelcem. Pieczemy ok 15 minut w 220 stopniach. Gdy ciasteczka nam ostygna smarujemy je delikatnie marmolada, ukladamy pokrojone truskawki i zalewamy lekko stezona galaretka. Można udekorować bita smietana.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    świetnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    fantastyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ?wietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !