Sposób przygotowania

Cebulę obrać, drobno pokroić. Mięso obsmażyć na oliwie, dodać cebulę, dusić. Usmażone przyprawić, owinąć boczkiem, można zawiązać nitką kuchenną by się nie rozwijało, przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać ziołami, dolać wino, co jakiś czas podlewać tworzącym się sosem, piec w temp. 180 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    zapowiada się bardzo smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !