Sposób przygotowania

Limonkę sparzyć, pociąć na plastry a następnie pokroić na połówki. Grzyby pokroić na plastry, cebulę na krążki.
Cebulę usmażyć na maśle,dodać pieczarki a na koniec limonkę, dusić ok. 10 min. Mięso pokroić w średniej wielkości kawałki, usmażyć na rozgrzanym oleju, co jakiś czas zamieszać. Zdjąć z ognia i przyprawić solą i pieprzem, połączyć z grzybami, cebulą i limonką. Pozostałe masło roztopić, dodać do niego mąki, wymieszać, dodać śmietanę z musztardą, przyprawić, wymieszać, zagotować. Mięso z grzybami, cebulą i lionką wyłożyć na półmisek, polać sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne , na dodatek z grzybami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    swietnbe;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !