Sposób przygotowania

1. Kapustę pekińska oczyścić, dokładnie umyć, drobno pokroić. Włoszczyznę i ziemniaki oczyścić, opłukać, pokrajać.
2. Warzywa włożyć do garnka, zalać wrzącą wodą, ugotować do miękkości, dodając sól w połowie gotowania.
3. Zupę zabielić śmietanką, podawać posypaną natką pietruszki. Zmiksować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniolek2265

    nie wiem czemu dodało się zdjęcie zupy gulaszowej, dopiero jestem od niedawna z wami i to może mój błąd
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale jedna i druga fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !