Sposób przygotowania

wątróbki umyć i oczyścić z błonek na patelni rozgrzać oliwę i smażyć,cebulę pokroić na półplasterki i dodać pod koniec smażenia,poddusić tak aby się nie zrumieniła przyprawić solą i pieprzem podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    szybko i smacznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !