Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona wątróbka drobiowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1/2 kg.
cebula 2 szt.
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: smażona wątróbka drobiowa

wątróbki umyć i oczyścić z błonek na patelni rozgrzać oliwę i smażyć,cebulę pokroić na półplasterki i dodać pod koniec smażenia,poddusić tak aby się nie zrumieniła przyprawić solą i pieprzem podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 12.07.2012 09:11
dawno nie jadłam
Izabela/bella81 19.02.2012 09:27
smaczna
Motorek 08.11.2011 11:56
smaczna
Grazyna0211 31.03.2011 09:26
szybko i smacznie!
Monika193
Monika193 07.02.2011 09:05
bardzo lubię taką wątróbkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak