Składniki:
filet z kurczaka | 1 kg. |
szynka wędzona | 10 dag. |
masło | 3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
śliwki bez pestek | 30 dag. |
wino różowe | 1/2 szkl. |
bulion drobiowy | 1 szkl. |
rozmaryn | |
tymianek | |
sól | |
pieprz |
filet z kurczaka | 1 kg. |
szynka wędzona | 10 dag. |
masło | 3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
śliwki bez pestek | 30 dag. |
wino różowe | 1/2 szkl. |
bulion drobiowy | 1 szkl. |
rozmaryn | |
tymianek | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: