Sposób przygotowania

Truskawki opłukać i obrać z szypułek, następnie osuszyć. Przygotować dwa podwójne garnki. W jednym stopić białą czekoladę, w drugim ciemną czekoladę. Do każdego garna dodać po jednej łyżce masła. Truskawkę zanurzyć w białej czekoladzie. Przy pomocy łyżki pokropić ciemną czekoladę. Ułożyć na woskowym papierze, żeby czekolada zastygła. Następną truskawkę zanurzyć w ciemnej czekoladzie i popryskać białą czekoladą. Czynność tę powtarzać do wykorzystania wszystkich truskawek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha deser
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne!!!:]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !