Sposób przygotowania

zagniesc ciasto z maki, szklanki cukru, proszku do pieczenia, margaryny i jajka, podzielic na 2 czesci, 1 czesc zamrozic a druga rozwalkowac i przelozyc do formy, ugotowac budyn a teraz na ciasto w formie polozyc pokrojone na kawalki jablka, zalac to goracym budyniem i na wierzch zetrzez zamrozone ciasto, piec ok. godziny

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    robie podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre również ze śliwkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    uwielbiam wszystko to co jest z budyniem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszne ciacho, bardzo lubię takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !