Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszkę oskrobać,cebulę i cukinie obrać,cebulę pokroić w półplasterki,paprykę w paski,seler naciowy pokroić w małe kawałki,resztę warzyw pokroić w słupki,włożyć do rondla z rozgrzanym olejem i warzywa podsmażyć podlewając wodą,gotować około 15 min,następnie dodać obrane i pokrojone w ćwiartki pomidory i zagotować,przyprawić potrawę solą ,pieprzem,papryką i posypać z zieleniną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same witaminki,mniam;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    super sprawa!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !