Sposób przygotowania

Masło ucieramy z 25 cukrem (290 g), żółtkami, mąka zmieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko i ubitą pianę z białek. Rozdzielamyciasto na połowę. Jedną część zmieszać z kakao i resztą cukru

ciasto przekladamy do foremki: najpierw warstwę bez kakao, a na wierzch warstwę z kakao. Pieczemy od 1 do 1,5 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pięknie upieczona
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    też taką piekę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    PIĘKNIE WYGLĄDA.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !