Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka czosnkowa z rozmarynem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżka
rozmaryn pół szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka czosnkowa z rozmarynem

Czosnek pokroić w drobną kostkę. Kajzerkę przekroić na pół i posmarować masłem wymieszanym z czosnkiem. Na wierzch posypać rozmarynem. Włożyć do mikrofali na jakieś 2 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 31.10.2011 08:36
lubię takie jedzonko
daria899 26.03.2011 22:46
dobre
misia53 23.03.2011 19:14
Dużo czosnku mogę prosić , by zarazkow nie roznosić...???
Mati13 12.03.2011 13:55
fajne;p
FAFIK 11.03.2011 06:36
Uwielbiam takie bułeczki
Mysiunia 23.01.2011 10:01
pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak