Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem rumowy do tortów

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółtko jajek 3
masło 250 g
cukier puder 200 g
kakao 3 lyzki
aromat rumowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: krem rumowy do tortów

Zoltka ucieramy z maslem, dodajemy cukier, wlewamy zapach rumowy i dodajemy kakao rozdrobnione z woda, wszystko meiszamy na gladka, jednolita mase.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak