Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zagryzka do piwa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy lazur 1 sztuk
ser topiony 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: zagryzka do piwa

Ser pleśniowy przełożyć do rondelka dodać do niego połowę serka topionego śmietankowego rozpuszczać na ogniu aż składniki się połączą. Następnie odrywać kawałek bułki maczać w serku i zjadać. Najlepiej by było żeby garnuszek był ciągle podgrzewany lub po prostu zjeść serek szybko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 21.01.2011 16:05
jeszcze nie miałam okazji skosztować;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak