Sposób przygotowania

Schab umyć i podzielić na kotlety.Staranie rozbić.Doprawić świeżo zmielonym pieprzem i solą.Panierować w jajku i w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.Na usmażoną stronę kotleta położyć po dużym kapeluszu pieczarki i posypać startym żółtym serem.Patelnię przykryć pokrywką,smażyć kotlety do momentu,aż ser się roztopi.Podawać z frytkami i dowolną surówką.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    tez takie robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !