Sposób przygotowania

Makaron ryżowy ugotować według przepisu na opakowaniu. Szynkę, paprykę, ser żółty oraz ogórki pokroić w kostkę. Ananasa odsączyć, pokroić w grubszą kostkę. Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i pieprzem. Majonez wymieszać z sokiem z ananasów (ilość według uznania), jeszcze raz dodać sól, pieprz, wymieszać. Dodać do składników i dokładanie połączyć

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis a makaronu ryżowego nigdy nie jadłam...trzeba wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !