Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola w bułce tartej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 80 dag
sól 1 łyżka
cukier 1 łyżeczka
masło 6 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: fasola w bułce tartej

Fasole wypłukać, poobcinać końcówki. Włożyć do wrzącej osolonej i posłodzonej wody i gotować ok. pół godziny. Na patelni zrumienić tartą bułkę, dodać masło. Fasolę podawać polana tartą Buką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 05.02.2012 17:57
wlasnie oto mi chodzilo na taki przepis czekalem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak