Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente, boczek kroimy w cienkie, małe plasterki i podsmażamy na patelni. Odlewamy nadmiar tłuszczu, dodajemy śmietanę i ser pleśniowy w małych kawałeczkach, mieszamy, podgrzewamy na małym ogniu do momentu rozpuszczenia sera, nie solimy. Makaron polewamy sosem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam takie smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię takie jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !