Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do pieczywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 4 łyża
nac pietruszki 4 łyżka
majonez 4 łyżka
musztarda 2 łyżeczki
pieprz 2 szczypta
ser żółty 15 dag
jaja 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do pieczywa

# Jaka gotujemy na twardo obieramy i kroimy w kostkę .ser żółty trzemy na tarce o grubych oczkach ,
# Natkę pietruszki myjemy .Kukurydze odsączamy z zalewy .
# Składniki wrzucamy do wysokiego pojemnika i miksujemy blenderem
# ,Podczas miksowania dodajemy majonez ,musztardę i pieprz do smaku .
# Robimy na pół płynną ciapowatą masę.
# Tak przygotowaną pastą smarujemy pieczywo .Najsmaczniejsza jest ze świeżym pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 19.12.2013 12:36
fajne smaki :)
caralajna 02.07.2013 17:48
coś pysznego i sycącego
Aneta41 06.05.2013 19:19
poproszę na moją kanapeczkę
Bernadeta 20.04.2013 08:18
smaczna pasta
Wafelek2601 14.12.2012 08:53
Lubię takie pasty do pieczywa
olkaaa 17.03.2012 18:02
extra
barbara11561 24.12.2011 02:39
świetna
MAŁY 28.05.2011 19:59
zjadłbym taką pastę
MAŁGORZATA108 21.01.2011 10:11
Śniadanko super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak