Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę i miód oraz pozostałe składniki- zagotować.
Marynatę ostudzić.Mięso włożyć do miski,zalać i wstawić na noc do lodówki.
Tą marynatę stosuję do karkówki,drobiu i wołowiny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze ze tak malo cukru brazowego. Taka ilosc to z MC donalda wyniose :o)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ha,ha,ha można i tak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Może i zrobię ale uszczknę miodu ,bo szkoda mi tyle dać do marynaty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    musi być fajne mięsko po upieczeniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fajna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wyśmienita matynata doskonałe mięsko potem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    przydatny przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna może wykorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    może się przydać ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !