Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy,obieramy i kroimy w plasterki.Kotlety rozbijamy,przyprawiamy majerankiem,solą i pieprzem,i posypujemy lekko mąką.Smażymy na gorącym oleju z dwóch stron,aż kotlety lekko się zrumienią.Dodajemy pieczarki i smażymy około 10 minut.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    sietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !