Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę zetrzeć na tarce o najdrobmiejszych otworach. Zalać wrzącym mlekiem, mieszając dodać jajka, mąkę, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Smażyć na rozgrzanym tluszczu z obu stron. Podawać zaraz po usmażeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię z cukrem i śmietaną
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam placki ziemniaczane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre,bardzo lubimy
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjnie dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !