Sposób przygotowania

3kg cukinii obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,smażyć ok 2 godz., po tym czasie dodać 1kg cukru i jeszcze gotować pół godziny, następnie dodać 2 galaretki i kwasek,dokładnie wymieszać i gorące składać do słoików.(wychodzi ok 6 małych słoiczków)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha tez taki robie
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ja od lat eksperymentuję z przetworami z cukinii ;) zielony również robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pyszny dżemik, robię taki sam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !