Sposób przygotowania

# Budyń truskawkowy gotujemy w 500ml mleka z dodatkiem maki i 2 łyżek cukru.
# Miksujemy z kostką miękkiej margaryny .
# Wykładamy na gotowy spód biszkoptowy
# .Na wierzch wykładamy połówki świeżych truskawek .
# Zalewamy je galaretką truskawkowa przygotowaną wg przepisu na opakowaniu i dekorujemy bita śmietaną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak chyba każdy uwielbiam truskawki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    truskawki są pyszne pod warunkiem,że nie uczulają ja niestety mam ten problem:(
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szkoda ja tu w pobliżu nam plantatorów i truskawek pod dostatkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    szkoda ,że truskawek już nie ma ... mnie chyba nigdy by się nie znudziły
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo lubię deserki z dodatkiem truskawek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !