Sposób przygotowania

makaron gotujemy al dente z łyżką oleju.odcedzamy i studzimy.grzyby moczymy pół godz, a nastepnie gotujemy w tej wodzie.po ugotowaniu kroimy w cieniutkie paseczki.cebulę podsmazamy na masle,dodajemy mąkę.zasmazke rozprowadzamy szklanka wywaru z grzybow i smietaną,przyprawiamy.zimny sos mieszamy z surowymi jajkami,dodajemy makaron i grzyby.przyprawiamy mocno pieprzem.wkladamy do zaroodpornego naczynia,posypujemy startym serem i zapiekamy w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    taki jest najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !