Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BISZKOPT

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka przenna 6 łyżek
jaja 6 sztuk
mąka ziemniaczana 6 łyżek
cukier drobny 6 łyżek
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: BISZKOPT

1. Białka ubić z cukrem, stopniowo dodawać po jednym żółtku
2. Mąkę z proszkiem do pieczenia przesiać do masy jajecznej i delikatnie wymieszać
3. Piec ok. 30 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 21.01.2011 18:00
jak ładnie wyrósł...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak