Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowa miruna z brokułem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brokuł 1 sztuka
miruna 1 duży filet
kolendra 1 szczypta
miąższ z cytryny 1 sztuka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 2 szczypty
suszone liście selera 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa miruna z brokułem

Brokuł myjemy i kroimy na małe kawałki, gotujemy na parze z dodatkiem szczypty soli morskiej. Rybkę również gotujemy na parze, ale skrapiamy ją sokiem z cytryny, posypujemy kolendrą oraz suszonym liściem selera. Na wierzch kładziemy miąższ z cytryny.Rybkę gotujemy 5-10 minut, natomiast brokuł około 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 28.05.2011 20:34
musi być smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak