Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc, w ciepłej wodzie. Następnego dnia odlać wodę, wlać bulon, i gotować do miękkości. Na smalcu zrobić rumianą zasmażkę, wymieszać z odrobiną zimnej wody, połączyć z zupą i zagotować. Przyprawić do smaku solą i rozgniecionym czosnkiem. Podawać z pieczywem, okraszone stopioną słoniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam taką zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jest taka zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetnie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !