Sposób przygotowania

cebulę pokroic w półplasterki,jabłka zetrzec na tarce,przyprawic do smaku i wymieszać ze śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Kto woli łagodniejszy smak , proponuję na chwilę zanurzyć cebule / na sitku/ we wrzątku. Odsączyc porządnie i postępować jak wyżej.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie probowalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    oryginalna
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zapomniałam o takim dodatku:) kiedyś często robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no własnie ja bym ją zblanszowała troszkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pysznie i to bardzo
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !