Sposób przygotowania

1. Kapary i jajka siekamy drobno .a ogórka w kostkę .
2. Dodajemy śmietanę i majonez .
3. Doprawiamy sokiem z cytryny i pieprzem ziołowym .
4. Podajemy do połówek ugotowanych jaj lub wędliny.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie miałam okazji próbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością wypróbuje, akurat mam kapary
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiego jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię kapary, więc chętnie wypróbuję Twój sos.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !