Sposób przygotowania

# Ziemniaki gotujemy w mundurkach około 20 minut ,następnie studzimy obieramy i kroimy w kostkę
# Bulion gotujemy ,wsypujemy pokrojone ziemniaki i odstawiamy na 10 minut w chłodne miejsce.
# Rzodkiewkę kroimy w plasterki ,szczypior i natkę drobno siekamy .Szynkę kroimy paski a ogórki w plasterki.
# Jogurt naturalny mieszamy z startym chrzanem i przyprawiamy do smaku pieprzem i odrobiną cukru.
# W sporej misce mieszamy wszystkie składniki naszej sałatki i polewamy sosem chrzanowym .
# Delikatnie mieszamy by opłynęły nim wszystkie warzywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super przepis :) warto spróbować!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy przepis !
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z chrzanem ..? czemu nie!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo wyrazisty smak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zapowiada się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !