Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 1 łyżka
ogórek kiszony 3 sztuki
grzyby marynowane 1 sztuka
cebula 2 sztuki
nac pietruszki 2 sztuki
olej 2 łyżki
matijasy 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w oleju

Śledzie pokroić na małe kawałki , skropić lekko octem.
Posiekać ogórek kiszony, grzybki, cebulę i natkę pietruszki.
W słoiku ułożyć odrobinę farszu, śledzię , farsz itd.
Na wierzchu musi być farsz.
Zalać olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak