Sposób przygotowania

Czekoladę można zetrzeć, ale to nie jest konieczne, ponieważ połamana na kawałki również się rozpuści. Mleko zagotować razem ze śmietaną. Do gotującej się mieszanki wrzucić wszystko czekoladę. Mieszać, żeby się nie przypaliło i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, aż zgęstnieje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Gęsta, gorąca czekolada zimą - pycha.
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ale pyszności!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszniutkie! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę taką zrobić BOMBOWO wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !