Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rissotto z koprem włoskim

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 5 bulw
cebula 1 szt
ryż 1 opak
kostki warzywne 3 szt
masło 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rissotto z koprem włoskim

Cebulę posiekać ,poddusić na oleju,dodać pokrojone ,obsmażone z obu stron bulwy kopru,rozpuścić kostki warzywne,zalać koper rosołem,poddusić,wsypać ryż,gotować ,aż ryż bedzie miękki,przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak